понедељак, 11. јануар 2016.

Roze - poze

  Moja starija kćerka obožava da vreme provodi na podu. Igranje, crtanje, gledanje crtaća, sve te aktivnosti realizuje upravo s poda. Razmišljajući kako da pod učinim toplijim mestom kupila sam Dormeo tepih. Mogla sam da odahnem čitavih nekoliko dana jer kad je prošlo oduševljenje nekako se ta mala guza uvek smesti baš tik uz njega ali ne i na njega. Tako da sam i ove godine oštrikala jedan duži džemperić.
  Kada sam počela da ga radim, buduća vlasnica je toliko bila razočarana bojom, da sam u nekom momentu rad skinula sa igala, siva boja za devojčicu?! moju Rozaliju?! šta mi bi! Pošto zbog bebe nemam baš mnogo vremena, a ovaj rad mi nije to ni zahtevao, deblje igle, sve ravno, vratila sam se štrikanju. Kako sam prilazila kraju, ipak sam odlučila da malo oplemenim to sivilo i izvezla sam sovicu na opšte oduševljenje moje dušice.
  Pošto sam sada mama dva deteta, to je i bebili dobila svoju vesticu. Praktična, slatka, laka za izradu, Dropsov model koji sam zapazila mnogo pre nego što sam dobila bebirončicu.

2 коментара:

  1. Preslatke su obe :) A što se podudaranja tepiha i male guze - isti slučaj imamo i mi :)))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, a sto se slučaja tiče rekla bih da je bez većih gradjevinskih radova nerešiv! :-)

      Избриши